Instituutin kevään harjoittelija aloitti työnsä Beirutissa

FIMEn kevään 2024 harjoittelija Jasmin Paananen aloitti työnsä Beirutissa tammikuun puolivälissä.

Jasmin on Lähi-idän tutkimuksen maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa. Opinnoissaan hän on keskittynyt erityisesti Libanonin, Palestiinan ja Israelin alueisiin niiden yhteiskuntiin, kulttuureihin ja politiikkaan tutustuen. Lähi-idän tutkimuksen ohella Jasmin on opiskellut viestintää ja maailmanpolitiikkaa. Parhaillaan työstämässään maisterintutkielmassa hän käsittelee palestiinalaisten tilannetta Libanonissa.

– Olen valtavan iloinen mahdollisuudesta työskennellä kevään ajan Beirutissa FIMEn harjoittelijana. Suunnitelmissani on tutustua lähemmin paitsi instituutin toimintaan myös Libanoniin. Lisäksi aion edistää maisterintutkielmaani ja jatkaa Helsingissä aloittamiani arabian kielen opintoja.

Aiemmin Jasmin on työskennellyt viestintäsuunnittelijana Rauhankasvatusinstituutilla ja koulutuskoordinaattorina Suomen Sadankomitealla.

– Odotan innolla, että pääsen soveltamaan viestintä- ja tapahtumasuunnitteluosaamistani juuri Lähi-idän tutkimuksen kontekstiin ja sitä kautta oppimaan lisää. Nämä viisi kuukautta instituutin tehtävissä tulevat varmasti olemaan unohtumaton kokemus.