Arabian kielikahvila tiistaisin 7.9.–23.11. – hae mukaan 31.8. mennessä!

Kultaisella tarjottimella on kaksi pientä kuppia kahvia sekä arabialaisia herkkuja. Koristeellisen pöytäliinan päällä on kaksi puista lautasta, joille on aseteltu manteleita ja taateleita.

Haluatko kehittää puhutun arabian taitoasi? Hae nyt syksyllä 7.9.–23.11. kokoontuvaan arabian kielikahvilaan! Kielikahvilan tapaamiset järjestetään tiistaisin klo 18–20 kahvila Roasbergin alakerrassa Helsingin keskustassa. Kielikahvila kokoontuu yhteensä 12 kertaa.

Kielikahvila on suunnattu keskitason tai edistyneen arabian kielitaidon omaaville opiskelijoille. Tämä tarkoittaa vähintään kahden lukuvuoden yliopistotasoiset arabian opinnot suorittaneita tai keskitason arabian kielitaidon muuten hankkineita. Kielikahvila tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää suullista kielitaitoa rennossa ja kannustavassa ympäristössä.

Kielikahvilaan voidaan ottaa mukaan 12 opiskelijaa, jotka tullaan kielitaitonsa perusteella jakamaan keskitason ja edistyneempien keskustelijoiden ryhmään. Näin varmistetaan, että jokainen opiskelija pääsee aktiivisesti osallistumaan keskusteluihin ja kehittämään kielitaitoaan itselleen sopivalla tasolla. Ryhmissä jutellaan viikoittain vaihtuvista teemoista, joista päätetään osallistujien kanssa yhdessä.

Kielikahvila järjestetään voimassa olevat koronarajoitukset huomioon ottaen. Kielikahvilan käyttöön on varattu Roasbergin alakerrasta kaksi eri sohvaryhmää. Näin tasoryhmät voivat istua toisistaan erillään niiden käyttöön varattujen pöytien ympärillä. FIME tarjoaa kertakäyttömaskit ja käsidesiä niitä haluaville opiskelijoille. Osallistujat voivat ostaa kahvilatuotteita Roasbergistä omakustanteisesti.

Kahvilan moderaattoreina ja kielenoppaina toimivat asioimistulkkiopiskelijat Saif Dabjan ja Laith Abo Hamdah.

Voit ilmoittautua mukaan täyttämällä alla olevan hakulomakkeen ti 31.8. mennessä. Mukaan hyväksytyille opiskelijoille ilmoitetaan valinnasta to 2.9. mennessä.

Kielikahvilan järjestää Suomen Lähi-idän instituutti, ja se on osallistujille maksuton. Sinne valituilta edellytetään kuitenkin säännöllistä osallistumista kaikkiin tapaamisiin.

Mikäli koronarajoitukset estävät syksyllä kielikahvilan kasvokkaiset kokoontumiset kokonaan, se toteutetaan virtuaalisesti Zoomissa.

Ilmoittautuminen:

    Julkaistu 10.8.2021