Tervetuloa Levantin arabian jatkokurssille!

kuvituskuva

Haluaisitko syventää taitojasi Levantin alueen murteessa? 15.-17. joulukuuta on mahdollisuus harjoitella puhetaitoja Helsingissä arabian opettaja ja kääntäjä Maria Pakkalan ohjauksessa. Luvassa on puheharjoituksia ja kuullunymmärtämistä erilaisista teemoista. Kerrataan tuttua sanastoa ja opetellaan uutta.

Alustava aikataulu:

pe 15.12. 13.00-19.30 (6,5h)

la 16.12. 10.00-17.00 (7h)

su 17.12. 10.00-17.00 (7h)

Mukaan mahtuu max. 10 opiskelijaa. Kurssin tarjoaa Suomen Lähi-idän instituutti (FIME), ja se on opiskelijoille ilmainen.

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautua voivat kaikki Levantin (esim. Palestiinan, Jordanian, Libanonin, Syyrian, tai lähimurteen, kuten Egyptin) arabian murteen sekä standardiarabian perusteet hallitsevat arabian opiskelijat, jotka voivat osallistua kurssille kaikkina päivinä. Vääjäämättömistä perumisista tulee ilmoittaa mahdollisimman pian, jotta seuraava halukas pääsisi mukaan.

Tuothan kurssille omat eväät mukaan (tai järjestetään yhdessä ruokatilaus)! Kahvia ja teetä on tarjolla talon puolesta. Kurssipaikkana toimivat FIMEn tilat Helsingin Kaivopuistossa (Kalliolinnantie 4, 00140 Helsinki).

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Suvi Laakso, suvi.laakso@fime.fi. Paikat ja kurssin toteutuminen vahvistetaan lokakuun loppuun mennessä.