Suomen Lähi-idän instituutin säätiö (FIME) hakee osa-aikaista hallinnon ja viestinnän assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.–31.12.2018.

kuvituskuva, lamppuja

Työtehtäviin kuuluvat avustaminen erilaisissa toimiston juoksevissa asioissa ja taloushallinnon tehtävissä, nettisivujen ja sosiaalisen median kanavien päivittäminen ja muu viestintä, oikoluku, sähköisen osoiterekisterin ylläpito, kurssi- ja matkajärjestelyt sekä kokous- ja tapahtumajärjestelyt.
 
Onnistut tehtävässä parhaiten, kun
– olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja joustava
– hallitset hyvin MS Office -ohjelmistot
– sinulla on kokemusta verkkoviestinnästä (kuten blogin tai www-sivujen päivittämisestä)
– sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen taito, myös arabian taito on työssä eduksi
– olet kiinnostunut Lähi-idästä ja siihen liittyvästä tutkimuksesta ja olet kenties myös oleskellut alueella
 
Työaika on 8-12 tuntia viikossa. Työaika voidaan sopia joustavasti. Työ sopii erinomaisesti esim. Lähi-idän tutkimuksen opiskelijalle, joka pystyy työskentelemään joustavasti opintojensa ohella. Työt alkavat elokuun alussa. Työpaikka on instituutin säätiön toimipisteessä Helsingissä (Kalliolinnantie 4).
 
Suomen Lähi-idän instituutin säätiö ylläpitää Suomen Lähi-idän instituuttia, joka keskittyy Lähi-idän klassisten ja nykyisten kielten, kulttuurien ja uskontojen sekä yhteiskuntien tutkimukseen. Instituutti tukee suomalaista Lähi-idän tutkimusta ja järjestää alan opetusta yhteistyössä yliopistojen kanssa. Instituutti toimii tällä hetkellä Beirutin toimistosta käsin. Työskentely FIMEssä tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen Lähi-idän tutkimukseen ja tiedeinstituuttimaailmaan.
 
Lisää tietoa Suomen Lähi-idän instituutista ja Suomen Lähi-idän instituutin säätiöstä.
 
Tehtävää koskevat kysymykset voi osoittaa 18.–20. kesäkuuta säätiön asiamiehelle Anu Leinoselle: etunimi.sukunimi@fime.fi ja 040 7320 776.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse Anu Leinoselle (etunimi.sukunimi@fime.fi) viimeistään 24. kesäkuuta 2018. Työhaastattelut pyritään tekemään 28. kesäkuuta.