Osallistujat kurssille ”Lähi-itä globaalissa poliittisessa taloudessa: tapaus Libanon” on nyt valittu!

Taavi Sundellin Libanonissa 10.–18.5.2020 vetämälle kurssille tuli 20 hakemusta, ja hakijoista valittiin kurssille 10. Kurssi käsittelee Libanonia ja Lähi-itää globaalin poliittisen talouden rakenteissa ja on ajankohtainen ottaen huomioon viimeaikaiset kansannousut ja protestit Libanonissa sekä muualla Lähi-idässä.

FIMEn järjestämille kursseille saavat hakea niin suomalaisissa yliopistoissa opiskelevat kuin suomalaiset yliopisto-opiskelijat ulkomailla. Hakemuksia tulikin sekä seitsemästä yliopistosta ympäri Suomea että yhdestä ulkomaisesta yliopistosta. Hakijoita oli lukuisista eri oppiaineista aina politiikan tutkimuksesta oikeustieteisiin ja Lähi-idän tutkimukseen.


Koska kurssipaikkoja oli vain 10, instituutti ei valitettavasti voinut toivottaa kaikkia hyviä hakijoita tervetulleeksi intensiivikurssille. Kannustammekin kurssipaikkaa vaille jääneitä hakemaan taas seuraaville FIMEn kursseille, joiden haku aukeaa kesän alussa. Pysy ajan tasalla seuraamalla FIMEn nettisivujen uutisia sekä somekanavia: Facebookissa Finnish Institute in the Middle East – Suomen Lähi-idän instituutti ja Instagramissa @fimeinstitute.