Mahdollisuuksia opiskelijoille ja tutkijoille Suomen tiedeinstituuteissa

Tervetuloa keskiviikkona 26.1. klo 10–12 kuuntelemaan ja keskustelemaan Zoomin kautta ajankohtaisista mahdollisuuksista opiskelijoille ja tutkijoille Suomen tiedeinstituuteissa Ateenassa, Beirutissa ja Roomassa. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Tilaisuudessa puhuvat Suomen Rooman-instituutin tutkijalehtori Elina Pyy, Suomen Lähi-idän instituutin tutkija-koordinaattori Taavi Sundell, Suomen Ateenan-instituutin tutkijaopettaja Antti Lampinen ja viestinnän asiantuntija Uula Neitola Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry:stä.

Voit esittää myös ennakkoon kysymyksiä instituuteille. Vaikka tilaisuus on suomenkielinen, kysymyksiä voi esittää myös ruotsiksi tai englanniksi.

Ilmoittaudu viimeistään 24.1.: Ilmoittautumislinkki

Suomalaiset tiedeinstituutit Ateenassa, Beirutissa ja Roomassa tarjoavat monipuolisesti:
– Harjoittelujaksoja opiskelijoille ja vastavalmistuneille,
– mahdollisuuksia tutkimukseen ja tutkimusyhteistyöhön,
– mahdollisuuksia osallistua instituuttien omille ja yhteistyössä eri laitosten kanssa järjestettäville kursseille ja
– opiskelijoille ja tutkijoille suunnattuja apurahoja.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit ry ja Suomen Rooman-, Ateenan- ja Lähi-idän instituutit. Kaikkiaan Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttiverkostoon kuuluu 17 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa instituuttia, jotka edistävät suomalaisen taiteen, kulttuurin ja tieteen kansainvälistä liikkuvuutta, näkyvyyttä ja yhteistyötä.

Tapahtuma Facebookissa