Haussa avustajia Helsingin yliopistolla 14.-16.8.2019 järjestettävään konferenssiin ”Breaking and Creating Boundaries in the Middle East”

Helsingin yliopisto ja Suomen Lähi-idän instituutin säätiö (FIME) etsivät kolmea konferenssiavustajaa ensi kesänä järjestettävän Lähi-idän tutkimuksen konferenssin käytännön järjestelyihin sekä viestintään.

Konferenssiin odotetaan paria sataa modernin Lähi-idän ja islamin tutkijaa kaikkialta maailmasta.  Kolmipäiväinen konferenssi koostuu alan huippujen pitämistä keynote-esitelmistä, rinnakkaisista esitelmä- ja posterisessioista sekä Lähi-itään liittyvästä kulttuuriohjelmasta. Lisäksi konferenssin yhteyteen järjestetään tutkijoiden ja journalistien tapaamisia.

Avustajia tarvitaan konferenssin aikana käytännön järjestelyihin kuten ilmoittautumisten vastaanottamiseen, osallistujien avustamiseen, neuvomiseen ja tekniseen tukeen sekä kulttuuriohjelman ja vapaa-ajan ohjelman järjestämiseen konferenssivieraille. Etsimämme avustajat ovat kielitaitoisia, teknisesti päteviä, innokkaita somettajia ja kiinnostuneita Lähi-idän tutkimuksesta. Avustajien on oltava käytettävissä elokuun alusta osa-aikaisesti sekä kokopäiväisesti 13.-16.8., osin myös ilta-aikaan.

Avustajille maksetaan palkkiona 280€, ja he pääsevät työn lomassa seuraamaan konferenssin tasokasta tieteellistä ohjelmaa. Helsingin yliopiston Lähi-idän tutkimuksen opiskelijat voivat suorittaa avustajana toimimalla 2op kandivaiheen pakollisia työelämäopintoja.

Konferenssin järjestävät Helsingin yliopisto, Suomen Lähi-idän instituutin säätiö ja Pohjoismainen Lähi-idän tutkimuksen seura.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.12.2018 mennessä konferenssisihteeri Ella Kaplaalle ella.kaplas[at]fime.fi. Tehtävään kohdistuvat tiedustelut voi myös osoittaa hänelle.

Lisätietoja:

Hakuilmoitus konferenssin nettisivuilla: https://www.helsinki.fi/en/node/64208

Konferenssin www-sivut: https://www.helsinki.fi/en/conferences/breaking-and-creating-boundaries-in-the-middle-east

Pohjoismainen Lähi-idän tutkimuksen seura: http://thenordicsociety.se/

FIME: http://www.fime.fi/