Hae FIMEn tutkija-koordinaattoriksi! Hakuaikaa jäljellä 5 päivää

FIME hakee tutkija-koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2019–31.12.2020

Toimipaikkana on Suomen Lähi-idän instituutti (FIME) Beirutissa. Instituutti keskittyy Lähi-idän kielten, kulttuurien ja uskontojen sekä yhteiskuntien tutkimukseen. Instituutti tukee suomalaista Lähi-idän tutkimusta ja järjestää alan opetusta yhteistyössä yliopistojen kanssa. Työskentely FIMEssä tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen Lähi-idän tutkimukseen. Työntekijän tehtäviin kuuluvat oman tutkimuksen tekeminen (n. 50 % työajasta), instituutin viestintä, tieteellisen toiminnan koordinointi instituutin johtajan ohjauksessa sekä muut instituutin johtajan antamat työtehtävät.

Työpaikka on suunnattu soveltuvan oppialan väitelleelle tutkijalle tai väitöskirjatyön viimeistelyvaiheessa olevalle väitöskirjan tekijälle, jonka tutkimus kohdistuu nykyLähi-itään. Työtehtävät ovat vaativia, ja niiden menestyksekäs hoitaminen edellyttää rekrytoitavalta korkeakoulututkintoa, aiempaa kokemusta viestinnästä ja yleistajuisesta julkaisemisesta, työ- tai harjoittelukokemusta Lähi-idästä ja toimimisesta monikulttuurisessa ympäristössä, kokemusta kansainvälisten tapahtumien järjestelyistä sekä erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa. Arabian taito lasketaan eduksi. Työ Lähi-idässä vaatii oma-aloitteisuutta, ennakkoluulotonta asennetta, joustavuutta ja kärsivällisyyttä.

Tehtävän palkkaus: 2500 euroa kuukaudessa, ja korkeintaan 400€/kk arvoinen asuntoetu.

Työsuhteen kesto: Työsuhde on määräaikainen 1.1.2019–31.12.2020.

Lisää tietoa: Suomen Lähi-idän instituutista ja Suomen Lähi-idän instituutin säätiöstä.

Tehtävää koskevat kysymykset voi osoittaa instituutin johtaja Raija Mattilalle (etunimi.sukunimi@fime.fi). Hakemukset ansioluetteloineen, julkaisuluetteloineen ja tutkimussuunnitelmineen (tutkimussuunnitelman pituus enintään 5 sivua) pyydetään lähettämään 5.8.2018 mennessä sähköpostitse instituutin johtajalle. Väitöskirjan tekijöiltä vaaditaan lisäksi ohjaajan lausunto työn etenemisestä. Haastattelu siihen kutsutuille järjestetään Skypen välityksellä 9.–10.8.