Anna Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa koskeva asiantuntemuksesi yhteiskunnan käyttöön

Saamme toistuvasti pyyntöjä välittää puhujia, kirjoittajia ja haastateltavia erilaisiin tilaisuuksiin ja medioihin, usein lyhyellä varoitusajalla. Jotta osaisimme tarjota monipuolisesti eri osaajia eri tarkoituksiin, alamme ylläpitää listaa niistä henkilöistä, jotka ovat halukkaita jakamaan asiantuntemustaan. HUOM! Monenlaisia asiantuntijoita historioitsijoista kansainvälisiin suhteisiin ja taiteeseen tarvitaan. Ymmärrämme Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan laajasti (mukana siis myös esim. Turkki ja Iran).

Jos olet käytettävissä, lähetä seuraavat tiedot osoitteeseen fime(at)fime.fi:
– nimi ja tausta (opiskelija/valmistunut/tutkija/jne.)
– osaamisalueet, erityisasiantuntemus
– oletko käytettävissä a. puhujana tilaisuuksiin b. median tarpeisiin c. molempiin
– yhteystiedot (puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite, asuinpaikka ja -maa)

Lista ei ole julkinen. FIME luovuttaa asiantuntijaa etsivälle taholle tiedon sopivimmasta kontaktista ja tämän yhteystiedot. Listalla olevat voivat myös ilmoittaa, millaisissa yhteyksissä he eivät halua olla käytettävissä. Listallaolo ei myöskään velvoita mihinkään, esimerkiksi suostumaan haastatteluun.

Ylläpidämme listaa asiantuntijoista yhteystietoineen vuoden kerrallaan, jonka jälkeen listalta automaattisesti poistetaan niiden henkilöiden tiedot, jotka eivät ole ilmaisseet haluaan jatkaa sillä. Listalla olijoille lähetetään asiasta tiedusteluviesti vuoden välein.

Tätä viestiä saa mielellään levittää. Alkuperäinen ilmoitus Lähi-idän asiantuntijaverkoston sivulla LinkedInissä: https://www.linkedin.com/grp/post/6792541-6033922279933509633?trk=groups-post-b-title